Ismered ezeket a divatmárkákat?

Íme az idei tavasz három legújabb divatmárkája az ANSWEAR.HU-tól, amiket szabadon variálhatsz. A különleges kollekciók előnye, hogy a legújabb trendeket követik, így igazán különleges darabokat vásárolhatunk az online áruházból. 

Medicine

Eredeti, felvillanyozó, egyénre szabott – pár szóban így jellemezhető márka. Fiatal divattervezők által megalkotott, a legújabb trendek élén járó ruhák, a rutinmegoldásokat messze elkerülve. Mindezt azért, mert szeretjük az egyedi megoldásokat, izgalmas egy kicsit kilógni a sorból.

Medicine_kampania34270 Medicine_new_SS17 Medicine_woman_SS17

1 2

Kiss My Dress

Mindegy, hogy vagányan formabontó, vagy a szolid elegancia híve: a nagybetűs Nő gardróbjából nem hiányozhat egy Kiss My Dress ruha! A kis fekete minden “árnyalata” és a kollekció bravúros vonalvezetésű modelljei között ugyanúgy megtalálhatóak az alkalmi viseletek és a hétköznapoknak is kifinomult bájt kölcsönző ruhák.

Kiss My Dress

Answear

Fiatalos, nőies, sportos és urbanista. Egyszerűen lehetetlen mellélőni vele, annyira ezerarcú és különleges, akárcsak Te! Kiváló minőségű pamut anyagok, rafináltan szabott casual, légiesen könnyed business viseletek és alkalmi ruhák – ez maga a stílus szabadsága!

Answear

Kapcsolódó bejegyzések