Andrea Bocelli az Intimissimi on Ice új előadásán

Idén immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Veronai Arénában az Intimissimi on Ice grandiózus jégrevüje, világsztárok közreműködésével.

Act 1_1

A 2016. október 7-én és 8-án megtartandó előadáson a többszörös Oscar díjas Milena Canonero jelmeztervező által, az Intimissimi fehérneműkre megálmodott kosztümökben lép fel – többek között – a profi korcsolyázó, Evgeni Plushenko, Carolina Kostner, Kiira Korpi és Stephan Lambiel. Az álom és valóság határán játszódó show, a két sztár, Bel és Hero 24 óráját meséli el egy táncban, amely a hajnal első fényeitől egészen a romantikus naplementéig repít minket: egy csodálatos, bűvös és izgalmas nap Verona történelmi falai között.

Act 1_7

A kreatív igazgató az Emmy-díjas Marco Balich, az Olimpiai ceremóniák egyik legkiválóbb és legkeresettebb producere lesz, aki jelenleg a 2016-os Riói Olimpia rendezésében vesz részt. A show művészeti vezetője Kim Gavin lesz, aki korábban olyan nagyszabású eseményekért és showműsorokért felelt, mint a 2012-es Londoni Nyári Olimpiai- és Paralimpaiai Játékok záróünnepsége, Robbie Williams és Anastacia koncertjei, vagy a Wembley-ben 2007-ben Diana hercegnő tiszteletére rendezett emlékkoncert.

Act 2_1_ICE_NEW

Nathan Clark koreográfus is kulcsfontosságú résztvevő lesz a színfalak mögött – többek között olyan neves előadók koncertjeit koreografálta, mint a Spice Girls, Rihanna, Coldplay, Annie Lennox, Sir Tom Jones vagy Kylie Minogue.A show vadonatúj színpaddal és díszlettel várja nézőit – minden elvárást túlszárnyaló élményt ígér. Az installációért felelős Stufish Entertainment Architects, piacvezető a szórakoztatóiparban, az állandó, illetve ideiglenes turnék berendezésében.

Az est sztárfellépője: Andrea Bocelli. A jegyek már kaphatók a Ticketone, a Geticket és az Unicredit oldalain.

Kapcsolódó bejegyzések