A világsztárok is Dorkoban fesztiváloznak!

Egyre többen kattannak rá a Dorkora, amit mi sem példáz jobban, mint az, hogy  a VOLT Fesztiválon fellépő két világsztár zenekar, az Enter Shikari és a Linkin Park sztárjai is Dorkoban feszítettek.

Akik szemfülesek, láthatták, hogy a zenekari tagok a jelenleg legnépszerűbb magyar brand termékeit viselték magukon. Rou Reynolds a Dorko ’81 tricolor elnevezésre hallgató cipőjét választotta magának, ami tökéletesen passzolt a szettjéhez.

Enter Shikari Dorko Volt 2017 (1) Enter Shikari Dorko Volt 2017 (2) Enter Shikari Dorko Volt 2017 (3)

A Linkin Park frontembere, Chester Bennington híres jó ízléséről és remek stílusáról, amit mostanában minden koncerten meg is mutat. Ő nem Magyarországon, hanem egy kicsit odébb Belgiumban, a Rock Werchter Fesztiválon villantotta meg legújabb sapkáját.

Linkin Park Dorko Linkin Park Dorko Linkin Park Dorko

A fesztiválokon kívül is előszeretettel választanak maguknak Dorko termékeket a hazánkba érkező hírességek. Luke Evans, walesi színész jelenleg hazánkban forgat, imádja Budapestet és előszeretettel posztol közösségi oldalaira, ahol több alkalommal tűnt fel a Dorko fiatal magyar művészei által tervezett pólókban, amiket – ahogy azt a márka képviselőjétől megtudtuk – az Andrássy úti üzletükben vásárolt pár magyar tervezésű cipő kíséretében.

Luke Evans Dorkoban Budapesten