A tökéletes védelem mindenkorra

Életed legfontosabb eseménye vagy egy kihívásokkal teli, stresszes nap előtt állsz? Egy fontos prezentációt moderálsz vagy épp álmaid interjújára igyekszel? Bárhogy is legyen, a Rexona Maximum Protection nem hagyja, hogy fölöslegesen aggódj az izzadás vagy a kellemetlen testszagok miatt.

shutterstock_327173171

A Rexona MaxPro izzadásgátló krémdezodorjai segítségével megtapasztalhatod a tökéletes védelmet, így nyugodtan és magabiztosan élheted át a számodra legfontosabb pillanatokat. A különlegesen hatékony krémdezodorok az európai kozmetikai rendelet által megengedett legnagyobb mennyiségű izzadásgátló hatóanyagot tartalmazzák.

1

Ez azt jelenti, hogy védelmük 2x erősebb, mint a többi Rexona izzadásgátlóé, hatóanyaguk pedig 48 órán át nyújt teljes biztonságot – bármilyen helyzetbe is kerülsz. A bőrgyógyászatilag tesztelt termékek dimethicone-t, vagyis hidratáló összetevőt is tartalmaznak, így amellett, hogy nem kell nyugtalankodnunk a kellemetlen foltok miatt, még a bőrünket is ápolják és selymesen puhává varázsolják. A friss illatról kis keményítőkapszulák gondoskodnak, amelyek nedvesség hatására oldódnak fel és bocsátanak ki friss illatot, így biztosítva teljes körű védelmet, pontosan abban a pillanatban, amikor a leginkább szükséged van rá.

2