A tavasz sikkje: a ragyogó arcbőr

A BOURJOIS megalkotta a természetes bőrtónusokat ragyogóvá varázsoló CITY Radiance alapozót.  Azon túl, hogy csodálatos színt ad a bőrnek, védi az arcbőrt. Hogyan lehetséges ez?

Bourjois

Hibátlan, megfelelően védett, selymes bőr: a CITY RADIANCE alapozó blokkolja a levegő szennyezettségét, a káros UV sugarakat, így védi meg a bájos városlakók gyönyörű arcszínét. A CITY RADIANCE alapozó különleges bevonattal rendelkező pigment szemcséket tartalmaz, melyek idomulnak a bőrhöz, egész napon át tartó tökéletes tartást biztosítanak, és fokozzák a bőr természetes ragyogását.

00

Véd még a légszennyezettség ellen is! – A CITY RADIANCE alapozó könnyed és légies formulája 24 órán át hidratálja a bőrt és megvédi a városi környezet agresszív légszennyezettségétől. És mi a ráadás? A bőr lélegzését nem akadályozó formula olyan kellemes viselet, szinte el is lehet felejteni, hogy viseljük. A légszennyezettség erős stressz-faktort jelent a bőr számára. Elszívja a bőr elől az oly fontos vitaminokat, így meggyengíti a bőr védekező képességét, károsítja az életerejét, tompítja a ragyogását.  A CITY RADIANCE alapozó légszennyezettség elleni filterrel rendelkezik, mely megakadályozza, hogy szénszemcsék rakódjanak a bőrre, ugyanakkor teljesen természetes megjelenést biztosít.

middle east compo k

Véd a romboló UV sugarak ellen – A bőr védelme különösen fontos, hiszen a légszennyezettség még jobban felerősíti az UV sugarak romboló hatását.Tavasszal és télen ugyan nem túl erős a napsütés, de a bőr öregedését gyorsító UVA sugarak akkor is veszélyt jelentenek. A CITY RADIANCE alapozó SPF 30 fényvédő faktorral rendelkezik, továbbá megóvja a bőr  az UVA sugaraktól (PA+++) is.

Eltünteti a sötét karikákat – Koncentrált hidratáló, mely elfedi a sötét karikákat. Vagy korrektor, mely úgy hidratál, akár egy bőrápoló termék, ahogy akarod. Ez a RADIANCE REVEAL. És az eredmény? Egyenletes, sima szemkörnyék, sehol egy folt, egy bőrhiba. 24 órás hidratálást nyújt. A szemkörnyék finom, érzékeny bőrének pont erre van szüksége ahhoz, hogy bátran harcolhasson a kiszáradás okozta első ráncocskák ellen.

Kapcsolódó bejegyzések