A szépség fellegvára

Nemrég a Royal Clinics meghívásából az ötödik kerületi központjukba látogattam, hogy megismerhessem, mitől mások ők a szépészeti központok között.

RoyalClinicsVáró1-k

Bevallom, szívesen próbálok ki újításokat és innovatív kezeléseket, a jó ízlés határán belül – vagyis a választásom a finom, visszafogott eredményeket hozó kozmetológiai kezelésekre esik. Számomra egy szépészeti központ akkor tud hiteles lenni, ha olyan szakemberek dolgoznak benne, akik emberközpontúak. Mit jelent ez pontosan?  Leginkább őszinteséget, hitelességet, objektivitást várok tőlük, és azt, hogy pontosan ismerjék a páciens problémáját és arra valós megoldást javasolnak.

Ebbe beletartozik az is, hogy ha kell, beszéljenek le olyan ötletemről, aminek nincs valóságalapja – mert például a szubjektivitásom eltorzítja a tükrömet. Vagy olyan szépészeti megoldásokat ajánljanak, amikre nem is gondoltam, azonban szép eredményt hozhatnak. Fontos, hogy ismerjék a folyamatot, ami rám vár, és azt pontosan, minden részletre kitérően elmondják, mert az ismeretlentől való félelem az, ami leginkább elriasztja az embert. Vajon fájni fog? Látszik majd? Otthon kell maradnom vele, vagy egyből utcára mehetek a kezelést követően?

1

Valószínűleg nem csak engem foglalkoztatnak ezek a kérdések, mert Royal Clinics központban tartott bemutatkozó napon dr. Hatvani Zsófia bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos szerint is a legfontosabb a vendég teljes körű tájékoztatása. Az elmúlt hat év eredményeképpen professzionális szintre lépő központ a legkorszerűbb gépekkel, technológiákkal dolgozik, és kimagasló tudású szakember gárdát foglalkoztat.

Képtelenség lenne felsorolni mindazokat a kezeléseket, amelyekkel a központban találkoztam, sokkal fontosabb az, hogy egy olyan helyen lehettem, ahol az embert fontosnak tartják. Figyelemmel vettek körbe, számon tartva milyen kezeléseken jártam már, és ismerve bőröm minden gondját, baját. Csak ezek ismeretében lehet ugyanis olyan kezeléseket ajánlani, amelyek ténylegesen személyre szabottak.

korinna_dermaroller3 (1)

Kapcsolódó bejegyzések