A szépség a természetből ered – A Shiseido új termékcsaládja, a Waso

A Shiseido kifinomultsága és szakértelme köszön vissza az új termékcsaládban is, amelyet a fiatal, problémás bőr gondoskodására fejlesztettek ki. A Waso egy olyan új innovatív bőrápolási termékcsalád, melyet a természet és a harmónia ihletett.

A Waso egy új SHISEIDO koncepció, mely egy természetes és egyedi bőrápolási termékcsaládot takar. Megalkotását a japán konyhaművészet, a washoku inspirálta, melynek lényege a gondosan megválasztott alapanyagok, a tiszta, természetes ízélmény és a tápanyagban gazdag összetevők. A washoku mind az 5 érzékszervre hat és a kevesebb néha több elvre épül, akárcsak az új WASO termékek. A 7 termékből álló termékcsalád a fiatal korosztály bőrproblémáira nyújt teljes körű megoldást. 5 fő növényi összetevője táplálja, hidratálja a bőrt, miközben tisztítja a pórusokat, szabályozza a faggyútermelést, ezáltal meggátolja a pattanások kialakulását.

shiseido-waso_Chic&Charm

SHISEIDO WASO Soft+Cushy Polisher: Tofu-szerű gyengéd tisztító, mely eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket, miközben hidratálja és gyengéden radírozza a bőrt, finomítja textúráját. Meggátolja a pórusok szennyeződését és a pattanások kialakulását. A tofu szálak károsítás nélkül gyengéden masszírozzák és puhítják a bőrt.

shiseido-waso_Chic&Charm

SHISEIDO WASO Quick Gentle Cleanser: Méz-szerű gél textúra, mely tökéletesen elterül a bőrön. Tiszta géles tisztító, mely víz nélkül is habzik, gyengéden eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket a bőrről. Mézet és méhpempőt tartalmaz, mely antibakteriális hatású és hidratálja a bőrt. Meggátolja a pórusok szennyeződését és a pattanások kialakulását.

shiseido-waso_Chic&Charm

SHISEIDO WASO Fresh Jelly Lotion: Zselés textúra, mely a bőrön lotion-né válik. Belülről tölti fel és hidratálja a bőrt. SHIROKIKURAGE (fehér hógomba) kivonatot tartalmaz, mely vízben áztatva megpuhul és feltöltődik, belülről hidratálva a bőrt. Nyugtatja a megtisztított bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, nem tömíti el a pórusokat.

shiseido-waso_Chic&Charm

SHISEIDO WASO Clear Mega-Hydrating Cream: 24 órás intenzív hidratáló teljes sárgarépa sejtekkel, mely egész nap táplálja, kisimítja és puhítja a bőrt, megtartja legjobb formáját. Tudtad? A sárgarépának magas a víz- és tápanyag tartalma, ezáltal segít megőrizni bőrünk egészséges megjelenését.

shiseido-waso_Chic&Charm

SHISEIDO WASO Quick Matte Moisturizer Oil-free: Azonnal mattító hatású, 24 órás olajmentes hidratáló emulzió teljes naspolya levél sejtekkel. A bőrt egyenletessé, hidratálttá és kevésbé fénylővé teszi, miközben az optimális állapotában tartja. Tudtad? A naspolya levél antioxidáns hatású és szabályozza a faggyútermelést.

SHISEIDO WASO Color Smart Day Moisturzer SPF30: Nappali hidratáló krém kombinált bőrre, mely fehér, de a bőrbe olvadva megváltoztatja a színét. Hidratál, ugyanakkor ragyogóvá teszi és hangsúlyozza a bőr tónusát. Teljes sárgarépa sejteket tartalmaz. SPF 30-as fényvédővel. Tipp: egy termék minden bőrszínhez, nem szükséges színt választani, mint a BB krémnél.

shiseido-waso_Chic&Charm

SHISEIDO WASO Color Smart Day Moisturizer Oil-free SPF30: Nappali olajmentes hidratáló emulzió, mely fehér, de bőrrel érintkezve megváltoztatja a színét. Mattít, ugyanakkor ragyogóvá teszi és hangsúlyozza a bőr tónusát. Az olajmentes nappali hidratáló friss naspolya levél sejteket tartalmaz, SPF30-as fényvédővel rendelkezik. Tipp: egy termék minden bőrtípusra, nem szükséges színt választani, mint a BB krém esetében.

Kapcsolódó bejegyzések