A nyár aranyos csillogása

A homokos sivatag képe inspirálta a CATRICE “Sound of Silence” Limitált Kiadását. A fekete-fehér, a természetes tónusok, mint a bézs és a barna egészülnek ki a kontrasztos lila és mályva színekkel, egy kis arany csillogással megspékelve.

sound-of-silence-face

Szemhéjpúder Toll: Már egy rétegben intenzíven fed. Három Szemhéjpúder Toll szivacsos applikátorral, krémes textúrával a hosszantartó eredményért.

Zselés Szemceruza: A Sound of Silence Zselés Szemceruza egy intenzív, arany színű, metál hatású szemceruza, mellyel gyönyörűen ki lehet emelni a szem körvonalait. A zselés textúrát érdemes a felső szemhéjra felvinni, akár egy szemhéjtust.

27297669251_202be6433c_o

Arany Ajakfény: A könnyed fedésű pink ajakrúzs, arany csillogó résszel friss színt garantál, aranyló csillogással.

Pirosító & Bronzer: Ez a duo igazán telitalálat a nyári hónapokra: a bronzosító púder garantálja a napbarnított hatást, a pink pirosító pedig üde, friss arcbőrt eredményez.

Folyékony Csillám: A Folyékony Csillámot alkalmazhatod önmagában vagy alapozóval együtt – a folyékony highlighter egy igazán sokoldalú termék. A természetes és egyedi ragyogásért. Az innovatív üveg kiszerelés, egyedi adagolóval garantálja a pontos felvitelt.

Körömlakk: Négy limitált körömlakk: mályva, pink és két nude színben.

Kapcsolódó bejegyzések