A nyakad elárulja a korodat!

Az életkorunkról legjobban árulkodó, ugyanakkor a legnehezebben kezelhető területnek számít nyakunk vékony bőre. Egy új, professzionális termék és egy kíméletes kozmetikai kezelés pontosan ezt a problémát célozza.

Egy nő koráról nyakának bőre árulkodik leginkább. Mivel a nyak és a dekoltázs bőre vékonyabb, csupán kis mértékben párnázza alá zsírszövet és alig található rajta verejtékmirigy, itt hamarabb alakulnak ki ráncok. Mivel a nyak bőrében kevesebb a védelméül szolgáló festékanyag (alacsonyabb a melanociták száma) az UV sugárzás káros hatása is erősebb, nagyobb a kockázata az elszíneződésnek, barna foltoknak. Másrészt, míg az arcunkat rendszeresen ápoljuk, az áll vonalánál lejjebb csak ritkán jutunk. Pedig a szóban forgó területet különösen fontos lenne táplálni, regenerálni és rugalmasítani.

shutterstock_199391135

A nyak és vékony, kiszáradásra hajlamos bőre különleges kezelést igényel: a legjobb szolgálatot a speciálisan erre a célra szánt, tápláló és rugalmasító nyak- és dekoltázs ápolók, szérumok teszik. A világszerte egyre népszerűbb amerikai professzionális kozmetikai márka, az Image Skincare újdonsága meglepő hatékonysággal emeli meg, feszesíti a nyak bőrét.

TheMaxStemcellNeckLift_CG_r1

Az Image Max Stem Cell Neck Lift utlrafeszesítő nyak- és dekoltázs lifting maximális koncentrációban alkalmaz innovatív peptideket, melyek növényi eredetű őssejt technológiával kombinálva segítenek a bőr rugalmasságának növelésében, ragyogásának biztosításában, feszesítenek és definiálják a nyak és az áll kontúrját. A speciális, szabadalommal védett hordozó rendszer, a Vectorize technology kapszulába zárt hatóanyag komplexet juttat a bőrbe, melyek 48 órán át fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva.

c89614d99d5eb28ed0da7d3adc06a269

3 extra tipp a feszes nyakért és állvonalért

  • Javítsunk a testtartásunkon! Ha hosszan, magasan tartjuk a nyakat, megelőzhetjük a vízszintes ráncokat és a toka kialakulását.
  • Igyekezzünk háton aludni, egyetlen párnával a fejünk alatt!
  • Tudtad, hogy külön gyakorlatokkal edzheted a nyak izmait? Rengeteg gyakorlat közül választhatunk, melyek a nyakat és az állvonalat erősítik.