A mutatós szakáll titka

Nem tudom, ki hogyan van vele, de amióta kisfiam született, megbarátkoztam az otthoni hajvágással. Persze, kell hozzá egy tökéletes készülék, ami nem csak megbízhatóságról tesz tanúbizonyságot, de variálhatósága is a segítségünkre lesz.

A legegyszerűbb, klasszikus megoldás ilyenkor a kicsi haját teljesen rövidre vágni, no persze ez sem könnyű feladat. Emlékszem, a legnagyobb gondot az okozta, hogyan lehetne egyenletesen levágni, úgy, hogy ne maradjanak rövidebb-hosszabb hajszálak a buksiján. A megoldás persze a hajvágógép, ami ma már könnyedén beszerezhető.

Panasonic szakállvágó_ChicAndCharm

A kicsiből nagy lett, sőt, egy borostát is igazgatni kell, így olyan készüléket kerestünk, amely mind a két funkciónak eleget tud tenni. A Panasonic szakáll- és hajvágójára esett a választásunk, és nem is csalódtunk. Ennek a készüléknek az egyik nagy előnye, hogy 38-féle beállítási mód van rajta, szóval, egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a tökéletes hosszméretet – legyen az hajszál, vagy szakáll.

Panasonic szakállvágó_ChicAndCharm

Egy ilyen terméknél mindenkinek más a fontos. Nekem leginkább az, hogy egy mutatós darabról legyen szó. Ez a készülék fém jellegével egy elegáns darab, amit könnyedén a kezünkbe foghatunk, szépen a tenyérbe simul. A fiúknak persze a műszaki adatok voltak fontosak, így utánanéztek, milyen pengék dolgoznak a gépben. A Panasonic készülékében már újgenerációs pengék találhatóak. Ez azt jelenti, hogy ebben az esetben mozgó és álló pengék is dolgoznak, amelyek a szakáll szebb kialakításában nyújtanak segítséget. Előny továbbá az is, hogy a rozsdamentes acélpengék 45 fokban vágnak, így precízebb vágás érhető el vele.

Panasonic szakállvágó_ChicAndCharm

Fontos volt az is, hogy könnyen tisztítható legyen a szakállvágó. Ebben az esetben elég a csap alá helyezni és leöblíteni, a vízálló kivitelezés ezt lehetővé teszi. Ez a kiváló tulajdonsága arra is alkalmassá teszi, hogy feltöltés után akár a zuhany alatt használhassák az urak, ha éppen úgy tartja kedvük. A sokféle használati lehetőség, a praktikus megoldások, a szép kivitelezés egy megbízható készüléket eredményezett a Panasonic ER-GC71- S503 formájában.

Panasonic szakállvágó_ChicAndCharm Panasonic szakállvágó_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések