A L’Oréal Paris szépségnagykövetei a Cannes-i Filmfesztiválra érkeztek

Idén ünnepli a 70. évfordulóját a Cannes-i Filmfesztivál, ami a L’Oréal Paris életében is igazi mérföldkő, hiszen immár 20. éve hivatalos smink támogatója az eseménynek.

A L’Oréal Paris méltóképpen ünnepli ezt a különleges évfordulót, hiszen egyedülálló attrakciókat biztosít közönsége számára: L’Oréal Paris Open-Air Cinema, L’Oréal Paris 100% Make-up Pop-up Boutique-ot illetve L’Oréal Paris Studiót hozott létre.

attends the 70th Anniversary of the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 23, 2017 in Cannes, France.

Idén először nyitja meg kapuit a L’Oréal Paris Open-Air Cinema, hogy méltóképpen ünnepelhesse a nőket, a filmeket és a szépséget. A moziban az elmúlt 70 év ikonikus filmjeit vetítik, melyekben a L’Oréal Paris szépségnagykövetei is szerepet kapnak majd, többek között Susan Sarandon, Julianne Moore és Andie MacDowell.

Emellett a párizsi szalon sikerére alapozva a L’Oréal Paris megnyitja Pop-up Boutique-ját, amelyben kizárólag a fesztivál ideje alatt térhetnek be az érdeklődők. Az üzletbe látogatók között egyedi, kifejezetten a Cannes-i Filmfesztiválra megalkotott sminktermékeket próbálhatnak ki, illetve szakértőktől nyerhetnek betekintést a vörös szőnyeg legfrissebb sminkrendjeibe.

Eva Longoria
Eva Longoria

Az első L’Oréal Paris Stúdio pedig az újságírókat várja, hogy optimális körülmények között tudósíthassanak az eseményről.Végül a húsz éves együttműködés évfordulójának méltó megünneplésére egy nagyszabású party-t tart a világhírű smink márka, amelyre a szépség- illetve filmipar valamennyi nagykövete hivatalos.

attends the "The Killing Of A Sacred Deer" screening during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 22, 2017 in Cannes, France.
Andie MacDowell
attends "The Killing Of A Sacred Deer" premiere during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 22, 2017 in Cannes, France.
Andie MacDowell

A Cannes-is Filmfesztivál, vörös szőnyegen olyan neves hírességek vonulnak fel, mint Eva Longoria, Andie MacDowell, Julianne Moore, illetve május 23-án a gyönyörű magyar modell, Palvin Barbara is megérkezett.

Palvin Barbara a Cannes-i Filmfesztiválon
Palvin Barbara

Kapcsolódó bejegyzések