A gomba az örök fiatalság titka?

Talán furcsán hathat, hogy a pecsétviaszgomba kivonatát alkalmazzuk szépségünk megőrzéséhez, de Ganoderma kivonat tökéletes öregedésgátló hatással bír. Érdemes kipróbálnunk, meg is mondom, hogy miért.

Mavex Forever

A Ganoderma gombafajt (Pecsétviaszgomba) a távol-keleten a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják és a keleti medicina több mint 4000 éve alkalmazza különleges gyógyhatása miatt.

A régi időkben kizárólag a császárok és az uralkodók kiváltsága volt a több,  mint 200 aktív hatóanyagot tartalmazó Reishinek vagy LingZhi-nek nevezett gomba fogyasztása. A Tiltott városban és a Nyári Palotában, mint építészeti díszítő elem ma is látható a LingZhi szimbóluma.

Mavex Forever termékskála

Japán kutatók mintegy 50-60 évvel ezelőtt kezdtek el komolyabb vizsgálatokat folytatni a Reishi gombával. Később Amerikában és a világ számos pontján a kutatók egyre élénkebb érdeklődést tanúsítottak a Ganoderma iránt. A laboratóriumi vizsgálatok is alátámasztották számos jótékony hatását, ezzel szemben semmilyen káros hatással nem rendelkezik. Dr. YukioNaoi, a kiotói egyetem kutatója eképp nyilatkozott: „Tizenhárom éven keresztül, folytonosan kutattuk a Ganoderma tulajdonságait és felhasználhatóságát, és az eredmények kielégítők voltak. Az első kérdés az, hogy a Ganoderma hatékony lehet-e mindenfajta betegség esetén. A válaszunk az, hogy „Igen”, mivel képes a mai kor emberének egészségi állapotát fenntartani.”

Ezt a természeti csodát, melyet évezredek óta a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják, számos egyetem tanulmányozta. Vizsgálataik igazolták, hogy a Ganoderma hatékonyan lassítja a bőröregedést! A számos alanyon elvégzett hatékonysági vizsgálatok rámutattak, hogy a Ganoderma kivonat különleges öregedésgátló hatással bír:

  • igazoltan hatást gyakorol a sejtek megújulására és a ráncmélység csökkentésére
  • fokozza a bőr hidratáltságát és tónusát
  • fontos antioxidáns hatást fejt ki, mely nélkülözhetetlen a környezeti öregedés elleni harcban
  • stimulálja a kollagén szintézisét

Mavex Forever Hyaluronic Lifting serumA Mavex svájci kutatásai alapján kidolgozta a Forever kezelést, a világ legelső olyan kabinkezelését, mely Ganoderma kivonatot használ. A kellemes kezelés során a bőr tisztítását követően komplex peeling hatóanyaggal kezelik a bőrt, melyet hialuronsavas elixír és különlegesen hatékony algamaszk követ. A MavexForever kezelés időtartama: 1 óra 15 perc, ára: 16 800 Ft

A MavexForever család termékei kizárólag értékes növényi hatóanyagokat és újgenerációs fitokozmetikai komplexeket tartalmaznak, melyek a modern svájci kutatás és az előremutató gyártási technológiák eredménye. Tiszta összetételük és a hozzáadott vegyi anyagok hiánya különösképpen alkalmassá teszi az összes bőrtípus számára. Jellemzőjük a bársonyos textúra, a finom illat; a bőrbe zsíros utóérzet nélkül szívódnak fel, és intenzív érzéki érzetet keltenek. Bővebb információ: www.royalclinics.hu

Kapcsolódó bejegyzések