A szép és ápolt bőr nyári receptje

A nyár hirtelen robbant be a mindennapokba és mire észbe kaptam, már a szekrény aljába kerültek a hosszúszárú nadrágok. Arra egyáltalán nem volt időm, hogy felkészítsem a bőrömet a nyárra. Vagyis még mindig hófehérek. A megoldás: néhány szuper termék bevetése.

Dove

Elsőként a Dove önbarnító testápolóját próbáltam ki. Ebből a világosabb árnyalatot tettem próbára. A színe első ránézésre megfelelőnek tűnt, de minden akkor derül ki, amikor felkenem a lábamra. A krém textúrája nagyon krémes és nagyon könnyű felvinni a bőrre. Hamar beszívódik, nem tapad, ugyanakkor egyenletesen elosztható a bőrön, így nem fenyeget az a veszély, hogy foltos vagy hiányos lenne a végeredmény. Az illata igen kellemes, és összességében egy igazán jó komfortérzetet ad.

SR_Lotion_Group_k

A szín tekintetében váltanom kellett, mert az alaptónusom sötétebb, mint a világos árnyalat, így nem barnította be a bőrömet. Az új, sötétebb árnyalat már tökéletesnek bizonyult, szép színt adott a bőrömnek. 3-4 naponta kentem át magamat ezzel a krémmel, majd ahogy lett egy kis időm a napozásra, már a nap jótékony sugaraira bíztam bőröm barnulását.

Ahhoz, hogy ne száradjon ki a bőröm, egy másik, szintén Dove krémet vettem a kezembe. A Dove DermaSpa Uplifted+ termékcsaládja hatékony segítséget nyújt a napbarnított, valamint a feszesebb bőr elnyeréséhez. A Dove modern arcápoló technológiát használ a testápolásban, a saját fejlesztésű Cell-Moisturisers hatóanyaggal gazdagított termékek a sejtek szintjén lépnek működésbe. Használatukkal amellett, hogy javíthatunk a bőrünk állapotán, amely így selymesebbé és hidratáltabbá válik.

Uplifted_Group

A természetes magvakból préselt olajokkal készült termékeknek köszönhetően nemcsak ragyogóan hidratálttá válik a bőr, hanem javítják annak feszességét és rugalmasságát is. A termékcsaládban szatén géllel kombinált testápolót, a selymes testápoló olajat és görgős masszírozó fejjel ellátott testápolót találunk. A három termék közül a testápolót próbáltam ki: számomra nagyon fontos, hogy egy testápoló krém semmiképpen se hagyjon ragacsos érzetet maga után, illetve a lehető legrövidebb időn belül szívódjon fel. A Dove DermaSpa Uplifted testápolója ezeknek a kritériumoknak maradéktalanul megfelelt. A bőröm feszesebb, frissebb lett. Nagyon tetszett az illata, mert kellemes, de egyáltalán nem tolakodó volt.

Kapcsolódó bejegyzések