15 éves kapcsolat: Kate Moss és a Rimmel

Az élvonalbeli szépségmárka, a Rimmel és a szuperdivatos szupermodell, Kate Moss sikeres együttműködésük 15. évfordulóját egy különleges kiadású rúzs és körömlakk kollekcióval ünneplik, mely Kate kedvenceit, vörös és nude árnyalatokat tartalmaz.

Kate Moss Rimmel

Kate szavaival: “Hihetetlenül büszke vagyok 15 éve tartó kapcsolatomra a Rimmellel. Ez a márka nagyon közel áll a szívemhez, életem legelső rúzsa a Rimmel Heather Shimmer volt. Kapcsolatunk erősödött és továbbfejlődött az évek alatt és aktív szerepet játszom a kreatív megvalósításban. Az új évfordulós kollekció a kedvenc London Look-jaim közül tükröz néhányat az elmúlt tíz és fél évből. A vörösekre és a nude színekre fókuszáltam, mert ezeket szeretem viselni – minden árnyalat különböző oldalamat mutatja be.”

1

A Muse Red #51 egy gazdag, fejeket elcsavaró bíborszín, amely Kate könnyed eleganciáját kelti életre a vörös szőnyegen. Kate véleménye szerint: “Ha különleges helyre megyek, egy feltűnő vörös ajakkal érzem magam “kész”-nek. A dráma és a kifinomultság speciális keverékeként hoztam létre a Muse Red árnyalatot.”

Az Idol Red #52 egy buja, vibráló vörös vakmerő és különleges megjelenéshez, melyet Kate vonzódása ihletett a játékos és lázadó divat iránt.

A vintage glamúrt sugárzó Retro Red #53 egy pazar bogyószín árnyalat, mely a Kate által imádott a 40-es és 50-es évek újrafelfedezett retró stílusát tükrözi.

SHOT_05_RIMMEL_KATE_NUDE_094_v2_QC_R300

A Boho Nude #56 egy meleg, karamelles nude, amely Kate laza, bohém megjelenését egészíti ki. Szerinte: “Titkom a letisztult bohém szépséghez a természetes földszínek. szeretem, ahogy a Boho Nude rúzs karamell tónusa felmelegíti a bőröm.”

Kate híres rock díva stílusát testesíti meg a Rock N Roll Nude #54, egy barackos, semleges szín minden party-lánynak. Tedd teljessé füstös szemekkel és vadóc viselkedéssel.

Kate hétköznapi, utcai viselete inspirálta a My Nude #55 árnyalatot, mely egy bézses nude, letisztult alkalmi megjelenéshez. Kate hanyag eleganciájához egészítsd ki egy blézerrel.

2

A 15. évforduló tiszteletére a kollekció prémium megjelenésű special edition csomagolást kapott. Az elegáns és dizájnos csomagolást fémes rózsaarany dobja fel – Kate kedvenc színe – mely minden ajakrúzst gyűjteménybe illő tárggyá változtat.

Kate ikonikus stílusa kiterjed az ujjaira és lábujjaira is, így az születésnapi kollekció a Super Gel körömlakk négy árnyalatát is tartalmazza – három új és egy klasszikus szín. A bíbor ajakárnyalatok kiegészítéseként hozta létre a szupermodell az új Rock N Sparkle #044  árnyalatot, egy fénylő vöröset, mely minden öltözetet vonzóan glamúrossá tesz. Kate két új nude árnyalatot is tervezett a körmökre: Boho-licious #015, egy mindenhez passzoló krémes bézs és a Gilty Pleasure #071 egy szépséges rózsás aranyszín, mely a 15. évforduló ünnepélyességét önti színbe.

SHOT_06_RIMMEL_KATE_NUDE_PR_147_v2_QC_R300

Kapcsolódó bejegyzések